Despre noi

Viziunea noastră

economica este să fim ecosistemul preferat de soluții pentru afaceri, unde clienții, angajații și partenerii noștri își împărtășesc unii altora experienta și mobilizează resurse pentru a crea valoare pentru toți.

 

asiral-alb

De ce să ne alegeți

Furnizarea de servicii
variate si flexibile

prin prestarea serviciilor la sediul nostru, la distanta, sau la sediul beneficiarului. Acest mod de lucru va asigura, pe langa lucrari de calitate si flexibilitate in lucrul cu clientii nostri

 

Asistenta post vanzare

Asistenta de specialitate

Servicii cu un raport calitate-preț
mai bun decat cel al concurenței

ca urmare a achiziționarii de echipamente tehnologice performante; Calculatoarele noastre vor permite rularea celor mai noi programe de contabilitate, vor fi compatibile cu softurile de specialitate si protejate cu programe antivirus de ultima generatie. Nu  vom avea timpi morti in efectuarea lucrarilor din cauza blocarii calculatoarelor sau imprimantei.

 

Oferirea de consultanta

privind imbunatatirea performantelor, analize de cash-flow, bugete si previziuni, la solicitarea clientilor

Asigurarea unor servicii de calitate

garantate prin angajarea unor persoane competente profesional, dar care sa aiba si aptitudini necesare lucrului cu publicul si serioase, in sensul livrarii lucrarilor la timp si pastrarii confidentialitatii.

 

Consultanta si îndrumare

O persoana din echipa noastra va fi  la dispozitaia clientilor telefonic sau on-line pentru a-I ajuta in rezolvarea situatiilor urgente.

 

Misiunea noastră

economica este să sprijinim dezvoltarea de societati comerciale sustenabile și prospere, sa înțelegem nevoile clienților noștri și să ii ajutăm sa își atingă potențialul maxim, să oferim încredere, consultanță și servicii ușor de folosit.

Our experience

Financial Services 87%
Business Services 75%
Consumer Products 63%
Energy and Environment 50%

Căutați o echipa pentru gestionarea activitatii financiar-contabile?

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.